Din browser mangler en opdatering.

For at opnå den bedste brugeroplevelse bedes du opdatere din browser.

Vi beklager ulejligheden.

Hybrid- og elbiler

E-biler er fremtiden – og nutiden.

Hos Volkswagen tror vi på, at fremtiden bliver endnu mere elektrisk, og derfor har vi allerede taget hul på den. I vores modelprogram, finder du både plug-in hybridbiler med el- og benzinmotor samt smarte elbiler. I fremtiden kommer vi til at tilbyde endnu mere innovative el-biler, og vil du følge med i udviklingen, så har vi et nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder om fremtidens Volkswagen.  

Nogle kalder det plug-in hybrid. Vi kalder det GTE.

Plug-in hybrider fra Volkswagen har både el- og benzinmotor og kan i modsætning til almindelige hybrider også oplades via en stikkontakt. Med imponerende præstationer som op til 218 hk og en topfart på 225 km/t i Passat GTE er vores GTE-modeller nogle af de mest potente plug-in hybrider.

CLEVER. Din smarte ladeløsning.
Volkswagen og CLEVER samarbejder om gennemtænkte ladeløsninger til din e-bil

Hvad enten du kører i hybridbil eller på ren el, så har du brug for en pålidelig leverandør af strøm. Volkswagen samarbejder med CLEVER om at tilbyde vores kunder ubegrænset adgang til strøm til en fast, månedlig pris. Med CLEVER kan du få din egen ladeboks til hjemmet og adgang til Nordens største sammenhængende hurtig-opladningsnetværk.

CLEVER Unlimited: Med CLEVER Unlimited får du den perfekte ladeløsning til din plug-in hybrid- og elbil i én samlet pakke til en fast, månedlig pris. Du får en online ladeboks, installation af ladeboksen, ubegrænset opladning derhjemme og ubegrænset opladning på CLEVERs ladenetværk i Danmark, Sverige og Nordtyskland. 

CLEVER Unlimited Network: Har du ikke selv en parkeringsplads, eller foretrækker du bare at lade på farten? Med CLEVER Unlimited Network får du ligeledes adgang til ubegrænset opladning på CLEVERs ladenetværk i Danmark, Sverige og Nordtyskland for et fast beløb om måneden.

Volkswagen elbiler. Fremtidens bil, allerede i dag.

Du finder både vores populære up! og Golf som elbiler. De har den velkendte Volkswagen kvalitet, men kører 100 % på strøm og helt uden støj. Og så har de en imponerende rækkevidde på ren el, der spænder fra min. 160 km og op til hele 300 km.