Opladning med Clever

Frihed til at køre og lade som du vil

Volkswagen samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden til din nye el- eller plugin-hybridbil fra Volkswagen – uanset om du er hjemme eller på farten. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.

Clever Unlimited – opladning hjemme og ude

Når du køber ny elbil eller plugin-hybridbil fra Volkswagen, kan du få ubegrænset opladning til bilen, når og hvor det passer dig. Med Clever Unlimited til bilen er du fri til at køre og gøre, som du vil i din nye Volkswagen. Du kan nemlig oplade bilen ubegrænset, dér hvor det passer dig.

Ved køb af en ny elbil fra Volkswagen har du mulighed for at tilkøbe installation af Clevers ladeboks og bestille et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du lade ubegrænset både på ladeboksen hjemme og på hele Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris.

Ved køb af ny plugin-hybridbil fra Volkswagen kan du også tilkøbe et Clever Unlimited-abonnement, så du kan lade både hjemme og ude til en fast månedlig pris.

Læs mere om Clever Unlimited til Volkswagen her.

Ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited:

 • Ubegrænset opladning hjemme
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation af Clevers ladeboks
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen

Fast månedlig pris for Clever Unlimited*

Elbil: 749 kr./md.
Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 6.994 kr. inkl. installation af ladeboks.

Plugin-hybridbil: 369 kr./md.
Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 9.714 kr.

 
Mere om Clever Unlimited

* Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar . Installation: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling .

Clever Unlimited Network – ubegrænset opladning ude

Har du ikke selv en parkeringsplads, eller foretrækker du bare at lade bilen på dit arbejde eller på ladenetværket? Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker ubegrænset opladning på hele Clevers netværk, og som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse. Eksempelvis hvis du bor i lejlighed. Med et Clever Unlimited Network-abonnement kan du lade ubegrænset på hele Clevers netværk for en fast månedlig pris.

Det får du med Clever Unlimited Network

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network*

Elbil: 625 kr./md. 
Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 3.750 kr.

Plugin-hybrid: 245 kr./md.
Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 1.470 kr.


Bestil Clever Unlimited Network til din Volkswagen, når du køber din bil.

Mere om Clever Unlimited Network

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.  

Der er altid en lader nær dig

Der er aldrig langt til nærmeste lader, når du er på farten, og der kommer hele tiden flere til. Tjek hvor din nærmeste lader er placeret på Clevers kort eller via Clevers app. Appen er din personlige hjælper, der guider dig til hurtigt og nemt at finde vej til opladning, når og hvor du har brug for det. Du kan også tjekke, om laderen på din rute er ledig og klar til brug. Hent Clevers app her:
Hent til iPhone
Hent til Android

 

Har du brug for en ekstra ladeboks til sommerhuset?

Du kan få installeret en ekstra ladeboks på en anden adresse, fx i sommerhuset, så du altid har opladning lige ved hånden. Installation af en ekstra ladeboks koster 7.500 kr. Kræver installationen ekstra ydelser, såsom grave- eller stilladsarbejde, kommer dette oveni.

Når du har betalt for installationen af en ekstra ladeboks, koster den 124 kr./md. oveni din abonnementspris for Clever Unlimited.

Fordele ved Clever

 • Med ubegrænset opladning koster ekstra frihed ikke ekstra. Uanset om du lader hjemme eller på Clevers ladenetværk, skal du ikke bekymre dig om pris.
 • Clever sørger for installation af ladeboksen, og deres elektriker ringer til dig, når du skal have ladeboksen installeret – ikke omvendt.
 • Du kan ringe døgnet rundt og få hjælp, hvis du har problemer med en ladestander ude på netværket.
 • Med Clevers app finder du nemt vej til næste ledige ladestander på det hastigt voksende ladenetværk.

Følg med i fremtiden

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler?
Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there