Oplad m. Clever 

 1. Oplad din elbil med Clever - Nem installation i garagen - Se her

Frihed til at køre og lade som du vil

Volkswagen samarbejder med Clever, så opladning følger med som en naturlig del af din nye el- eller plugin-hybridbil fra Volkswagen. Så får du ubegrænset opladning hjemme, på arbejdet og på farten med Clever Unlimited. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.  

Clever. Nem opladning hvor det passer dig.
Volkswagen og Clever samarbejder om gennemtænkte ladeløsninger til din e-bil

Clever Unlimited – opladning hjemme og ude

Når du køber ny elbil eller plugin-hybridbil fra Volkswagen, har du mulighed for at få ubegrænset opladning, når og hvor det passer dig. Med Clever Unlimited til din nye elbil eller plugin-hybridbil fra Volkswagen er du fri til at køre og lade, alt det du vil. Du kan lade ubegrænset på installeret ladeboks hjemme* og ude på Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris.

Ved køb af ny elbil fra Volkswagen får du installation af ladeboks med i prisen, når du samtidig bestiller Clever Unlimited. Køber du ny plugin-hybridbil fra Volkswagen, kan du også bestille Clever Unlimited, hvor du kan tilvælge installation af en ladeboks fra Clever. Så kan du vågne til et fuldt batteri hver dag og ubegrænset opladning. Læs mere om Clever Unlimited til Volkswagen her.

*Du får installeret en ladeboks på en valgfri privatadresse (DK), som du låner og kan lade ubegrænset på i al den tid, du har Clever Unlimited. Der er ubegrænset garanti på ladeboks og installation. Kræver installationen ekstra ydelser, såsom grave- eller stilladsabejde er dette ikke inkluderet. Langt de fleste boende i hus eller rækkehus har mulighed for at få installeret en ladeboks fra Clever. Læs mere om installationen her.

 

Har du brug for en ekstra ladeboks til sommerhuset?

Clever Unlimited er inklusive installation af én ladeboks. Du kan få installeret en ekstra ladeboks på en anden adresse, fx i sommerhuset, så du altid har opladning lige ved hånden. Installation af en ekstra ladeboks koster 7.500 kr. Kræver installationen ekstra ydelser, såsom grave- eller stilladsarbejde, kommer dette oveni.

Når du har betalt for installationen af en ekstra ladeboks, koster den 124 kr./md. oveni din abonnementspris for Clever Unlimited.

Clever Unlimited Network – ubegrænset opladning ude

Har du ikke selv en parkeringsplads, eller foretrækker du bare at lade bilen på dit arbejde eller på ladenetværket? Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker ubegrænset opladning på hele Clevers netværk, og som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse. Eksempelvis hvis du bor i lejlighed. Med Clever Unlimited Network kan du lade ubegrænset på hele Clevers netværk for en fast månedlig pris. Og der er ikke langt til nærmeste lader. Tjek hvor din nærmeste lader er i Clevers app eller webkort .

Bestil Clever Unlimited Network til din Volkswagen, når du køber din bil.

Der er altid en lader nær dig

Der er aldrig langt til nærmeste lader, når du er på farten, og der kommer hele tiden flere til. Tjek hvor din nærmeste lader er placeret på Clevers kort eller via Clevers app. Appen er din personlige hjælper, der guider dig til hurtigt og nemt at finde vej til opladning, når og hvor du har brug for det. Du kan også tjekke, om laderen på din rute er ledig og klar til brug. Hent Clevers app her:
Hent til iPhone
Hent til Android

Ubegrænset strøm - kun én pris at forholde sig til

Det får du med Clever Unlimited*

 • Ubegrænset opladning hjemme
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation af intelligent ladeboks med fast kabel
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Fast månedlig pris for Clever Unlimited*

 • Elbil: 749 kr./md.
 • Plug-in hybrid: 369 kr./md.

Ubegrænset opladning på Clevers netværk til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited Network*

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network*

 • Elbil: 625 kr./md.
 • Plug-in hybrid: 245 kr./md.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar . Clever Unlimited: Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling . Installation: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. v/ elbiler: Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 4.494 kr. Inkl. lån og installation af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. v/ plugin-hybridbiler: Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 9.714 kr. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK).  Fravalg af Clever Unlimited: prisreduktion 7.500 kr. Clever Unlimited Network: v/ elbiler: Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr. v/ plugin-hybridbiler: Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 1.470 kr. Fravalg af Clever Unlimited Network: prisreduktion 7.500 kr.

Fordele ved Clever

 • Fuldt batteri når du vågner
 • Hurtig opladning når du er på farten med adgang til det stærkeste netværk
 • En app lige ved hånden, der guider dig nemt og hurtigt videre til nærmeste ladepunkt
 • Hjælpen er altid nær – vi sidder klar med personlig service og gode råd for at hjælpe dig godt på vej

Følg med i fremtiden

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler?
Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there