Tømrermester Rasmus Balle
- godt på vej

Tømrermester Rasmus Balle
- godt på vej

Det kører rigtig godt for den 30-årige tømrermester Rasmus Balle. På tre år er hans Odense-baserede virksomhed Tømrermester Rasmus Balle ApS vokset fra at være en mand med en Transporter til at være 25 mand og 10 Transportere. Firmaet løser opgaver for både erhvervsliv, organisationer og private – fra nyt plankeværk eller opsætning af gulvlister til tømrerarbejdet på store lejlighedskomplekser.

Én gang Volkswagen. Altid Volkswagen.

Rasmus Balle har netop fået sin tiende Transporter leveret fra Volkswagen ErhvervsCenter i Odense. Selvom han i løbet af sit arbejdsliv har kørt i andre erhvervsbiler, så var der ingen tvivl om, at firmabilerne skulle være fra Volkswagen, da han selv startede firma. Privat har han altid kørt tyske biler og har blandt andet haft Volkswagen Golf. Der var heller ikke tvivl om, at firmabilerne skulle være Transportere – de har den helt rigtige størrelse, når der skal være plads til forskelligt værktøj og byggematerialer.

”For mig var det vigtigt, at jeg kunne få en helt ny og præsentabel bil, da jeg startede firma,” fortæller Rasmus Balle, som derudover også lægger stor vægt på Transporterens gode køreegenskaber, driftsikkerhed og komforten.

Med den første Transporter gjorde jeg meget ud af at vælge udstyr. Herefter har vi fundet en standard, hvor jeg synes jeg får mest for pengene, og når jeg mangler en bil til, så ringer jeg til Christoffer Tornehave, som er den salgsrådgiver, jeg har snakket med fra starten. Så får jeg en mere af samme slags. Han ved, hvad jeg skal bruge, og så ved jeg, at det bare virker. Jeg har aldrig oplevet, at de ikke kører.
Rasmus Balle

Skræddersyet til jobbet og styr på omkostningerne

Rasmus Balles firmabiler er Transporter Startline – den lange model. ”De er udstyret med træbund og beklædning i varerummet, og det er vigtigt, fordi vi skal kunne sætte hylder og andet fast indvendigt. Og så har de anhængertræk og tagbøjler,” forklarer Rasmus Balle. Rasmus Balle leaser bilerne, og det er en løsning, han er rigtig godt tilfreds med. ”Det betyder, at så kender jeg udgifterne. Og der følger service- og reparationsaftale med. Jeg har ikke haft brug for reparationsaftalen, fordi bilerne bare kører, men det er godt nok, at den er der. Og det er vigtigt for mig, at medarbejderne kører i noget ordentligt og sikkert, og at der ikke er behov for, at de skal have startkabler med hver anden dag,” siger Rasmus Balle.

Altid god hjælp af Volkswagen ErhvervsCenter

I stedet er der andre dele af Volkswagen ErhvervsCenterets service, som Rasmus Balle gør brug af. ”Det betyder meget, at når jeg ringer til Christoffer og skal bruge en bil, så gør han hvad han kan for at finde en til mig hurtigst muligt, for eksempel hvis han kan få den hjem fra et andet sted i landet. Og hvis jeg har brug for en lånebil, så ordner han også det. Som firma har vi base centralt i Odense, så det er fint for os, at Volkswagen Odense også ligger i byen og er tæt på.” Alle firmabilerne er sorte, og Volkswagen ErhvervsCenter sørger for, at der er logo og firmanavn på, når Rasmus Balle får dem leveret. ”Bilerne er en vigtig del af firmaets udtryk. Vi vil gerne være kendt for at levere et godt og professionelt stykke arbejde, og det er noget af det, en Volkswagen Transporter signalerer – bilerne understreger kvaliteten. Og jeg synes, Transporteren er flot designet – den ser godt ud. I firmaet har vi en del biler set i forhold til, hvor mange folk vi er, men bilerne er den bedste og billigste reklame, vi kan få, når de kører rundt overalt i byen. Det er også noget, jeg ser som et pluspunkt ved bilerne,” siger Rasmus Balle.