Randers Kød Engros
kører med kvalitet

Randers Kød Engros
kører med kvalitet

De fire vigtige ting

Der er fire ting, som er vigtige for Randers Kød Engros: Kvalitetskød, dygtige medarbejdere og driftssikre firmabiler.

“Og dermed tilfredse kunder,” siger Kaspar Jakobsen.

Han er direktør og en af de fire indehavere af den midtjyske virksomhed, som har eksisteret i mere end 40 år og leverer alle slags kød og kødprodukter til hoteller, restauranter, kantiner og slagterbutikker i hele Danmark. Kødet bliver leveret dag til dag – og ofte hurtigere – med 11 Crafter, en Transporter og en Caddy, som alle er specialbygget med kølerum. Desuden er Transporteren bygget med luftundervogn og dobbelt aksel med mindre baghjul, så den må laste lige så meget som en Crafter på 3.500 kg, samtidig med at den har samme læssehøjde som en Crafter og er under 6 meter lang til Storebæltsbroen.

Skiftede til Volkswagen Erhvervsbiler

Det var Kaspar Jakobsen, der for godt halvandet år siden besluttede at skifte fra et andet tysk mærke til Volkswagen Erhvervsbiler.

“Først og fremmest fik vi en bedre pris. Det er jo nemt at sammenligne, når man finansierer med leasing og har service- og reparationsaftaler til alle biler. Men det betød også meget, at værkstedet er åbent om aftenen, hvilket det ikke var hos vores tidligere leverandør. Og sidst, men ikke mindst gjorde Volkswagen ErhvervsCenter i Randers et godt indtryk,” siger Kaspar Jakobsen.

Det aftenåbne værksted to gange om ugen betyder, at en chauffør kan komme forbi med en bil, når dagens distribution er overstået, hvis den f.eks. skal til service. Og så står den klar hos Randers Kød Engros senest næste morgen kl. 5, hvor medarbejderne laster bilerne. “Det fungerer bare! Bilen står klar, og nøglen hænger i skabet, når vi kommer,” siger Kaspar Jakobsen.

De er rigtig flinke! Både chaufførerne og jeg synes, at det er rart at komme på værkstedet. Vi føler os velkomne. De er altid smilende og glade, de lytter, og der bliver taget hånd om tingene med det samme. 
Kaspar Jakobsen om Volkswagen ErhvervsCenter i Randers
Direktør, Randers Kød Engros

4.500 ton kød og 800.000 km

Randers Kød Engros leverer mange ton kød og kører mange kilometer i firmabilerne. Faktisk bliver det til 4.500 ton kød og cirka 800.000 km på et år.

“De store biler kører 60.-70.000 km om året, og i løbet af én dag kan der være 30-40 leverancer. Under hver leverance kan dørene blive åbnet og lukket flere gange af hensyn til temperaturen i kølerummet. Så alene kvaliteten på noget så simpelt som et hængsel, betyder noget for os,” siger Kaspar Jakobsen og fortsætter:
“Vi valgte Volkswagen, fordi det er kvalitet. I løbet af nu halvandet år har alle biler kørt helt uden problemer. Det er alfa og omega for os, at bilerne er driftssikre. Især når det er specialbyggede biler, for så har man ikke lige adgang til en reservebil.”

Han fremhæver også et andet aspekt af kvaliteten.
“Bilerne signalerer kvalitet, når vi kommer ud til kunderne. De er en del af kundernes helhedsindtryk af os som leverandør,” siger Kaspar Jakobsen.

Flinke folk

Pris, indretning, kvalitet og driftssikkerhed. Alle er vigtige parametre. Men det er noget andet, som gør, at Randers Kød Engros også vælger Volkswagen ErhvervsCenter i Randers næste gang.

“De er rigtig flinke! Både chaufførerne og jeg synes, at det er rart at komme på værkstedet. Vi føler os velkomne. De er altid smilende og glade, de lytter, og der bliver taget hånd om tingene med det samme,” siger Kaspar Jakobsen.
Det er et skulderklap, som Henrik Jørgensen er glad for. Han er erhvervschef hos Volkswagen ErhvervsCenter i Randers.

“Opskriften på et godt samarbejde er egentlig simpel: Vi sætter os i kundens sted, og så har vi samlet et erhvervsteam, som er parat til at løse eventuelle problemer med det samme. Vi forstår, hvor vigtige firmabilerne er for en virksomhed som Randers Kød Engros,” siger Henrik Jørgensen og tilføjer:
“Når der så samtidig er en rigtig god kemi, bliver samarbejdet kun endnu bedre.”

Det er Kaspar Jakobsen enig i. Og han ved også, hvad samarbejdet kommer til at omhandle, når der skal indgås en ny leasingaftale om nogle år. “Jeg har prøvet den nye Crafter. Selvom jeg synes, at vores nuværende Craftere kører godt, så er den nye imponerende god,” siger Kaspar Jakobsen.