ID.Buzz Cargo

Når der skal last med ombord: ID. Buzz Cargo

Volkswagens omfattende offensiv indenfor e-mobilitet omfatter også erhvervsbiler. Det første skridt i retningen mod elektromobilitet er taget ved introduktionen af e-Crafter, men inden længe kan endnu en elektrisk erhvervsbil fra Volkswagen ses på vejene. Konceptbilen ID. Buzz Cargo er det nyeste skud på stammen inden for e-mobilitet i Volkswagens erhvervsbilssegment. 

Gennemtænkt, adræt, udholdende: Hvis du sætter pris på Transporter, vil du elske ID. Buzz Cargo. Den udnytter pladsen i alle krogene, som vi har frigjort, til gennemtænkte opbygnings- og ombygningsløsninger. Eller sender ekstra energi ind i bilen via solcelletaget (fx til 230-volts-stikdåsen i bilen). Den kan så meget, at den er mere end blot en Transporter med elmotor. Den er en ID. Buzz Cargo.

Design der vækker minder

Når du ser konceptbilen ID. Buzz Cargo vækkes der straks minder om det ikoniske Rugbrød. Rugbrødet er gennem syv årtier videreudviklet og perfektioneret, så den lever op til forventningerne til en elektrisk varebil i det 21. århundrede, samtidig med at DNA’et fra originalen stadig er bevaret. ID.Buzz Cargo kommer til at være mindre end e-Crafter med en længde på helt præcist 5.048 mm modsat e-Crafterens 5.986 mm. En stor akselafstand og et udhæng bag bagakslen giver dog et imponerende rummeligt varerum, og samlet vil ID.Buzz Cargo kunne laste 800 kg.
  
Den elektriske version af Rugbrødet prydes af en to-farvet lakering og den karakteristiske V-formede front. Det minimalistiske og vindglatte design, samt det oplyste VW-logo og LED-kørelys i forlygterne og kofangeren viser, at Rugbrødet har mødt fremtiden.

Fortid udenpå, fremtid indeni

Specielt den indbyggede teknologi i ID.Buzz Cargo viser, at Rugbrødet har mødt fremtiden. Buzz Cargo byder dig velkommen med elektriske fordøre og skydedør i højre side af varerummet, der automatisk låses op, når din smartphone sender din digitale nøgle til bilen. ID. Pilot-kørselsfunktionen kan ved et tryk på rattet overtage styringen, så du kan udnytte transporttiden i bilen, mens bilen galant navigerer sig frem. Samtidig kan førersædet drejes 15 grader til højre, så den indbyggede laptop kan betjenes i en optimal sidestilling. Instrumentbordet er udskiftet med en højteknologisk løsning, som projicerer vigtige informationer via AR-Head-Up-Display op på ruden, så chaufføren til enhver tid kan koncentrere sig om trafikken.

Herudover suppleres opladningen af den elektriske ID.Buzz Cargo med indbyggede solceller i taget, som vil kunne forlænge den daglige køretur med op til 15 km. Samtidig indgår det også i planerne, at Buzz Cargo skal forberedes til induktiv opladning, så bilen blot parkeres oven på en ladeplade, som bilens kommunikationsenhed får kontakt med, hvorved opladningen starter.

Bygget til at præstere

ID.Buzz Cargo er bygget på den nye MEB-platform, som sikrer et usædvanligt rummeligt interiør. Samtidig er batteriet gemt af vejen og integreret i gulvet, hvilket sænker bilens tyngdepunkt og forbedrer ID.Buzz Cargos dynamiske egenskaber. Buzz Cargo vil også kunne konfigureres med to elmotorer – en foran og en bagtil – så den får firhjulstræk og forbedrede præstationer. Herudover muliggør opbygningen af MEB-platformen også at forhjulene kan dreje så skarpt, at Buzz Cargo har en venderadius på mindre end 10 meter, hvilket er ideelt til manøvrering i små områder.  

Ikke bare alsidig, men enestående

Opladning uden ladestander

Den i forvejen lange rækkevidde for ID. Buzz Cargo udvides yderligere ved hjælp af solcelletaget. Takket være solens kraft. Gennemtænkt bæredygtighed – på et helt nyt niveau.

Made with love. I Hannover.

66 år før produktionsstarten på ID. Buzz i 2022 rullede det første Rugbrød produceret i Hannover ud fra samlebåndet. Som hovedfabrik for Volkswagen Erhvervsbiler er det derfor en ære og en forpligtelse også at bygge dens efterfølger. Til det formål flytter vi en del rundt, og vi bygger også en hel del nyt. Vi her i Hannover glæder os til at starte på fremtiden.

Det kan du glæde dig til i fremtidens elbiler.

Større rækkevidde.
Vi presser hele tiden teknologiens grænser, også når vi udvikler batterier til fremtidens elbiler. Det betyder, at du i fremtiden kan køre endnu længere i din elbil. 

Induktiv opladning.
Fremtiden bringer mange innovationer, og én af dem er lynhurtig, induktiv opladning af din elbil. Det fungerer ved, at du parkerer biler over en såkaldt opladningsplade. 

Automatisk kørsel.
Ser du endnu længere ud i fremtiden, er selvkørende biler også i sigte. Vores elbiler er naturligvis klar til at indtage de danske veje førerløse, så du blot ved et enkelt tryk på rattet kan lade autopiloten tage over. 

Flere informationer om den nye ID. Buzz Cargo

Vil du gerne have flere informationer om ID. Buzz Cargo?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket nedenfor, og hold dig orienteret om fremtiden indenfor elektriske erhvervsbiler fra Volkswagen.