--:--

PUSH FORWARD
Oplev Volkswagen på IAA Mobility 2021 digitalt

Oplev den digitale Volkswagen platform Push Forward Experience på IAA Mobility 2021

Du kan forvente et interessant mix af informative og underholdende indhold.

Du kan blandt andet finde interviews med eksperter i Volkswagen, opleve modellerne i ID.-familien, få information om e-mobilitet og mange andre højdepunkter fra IAA Mobility 2021 - alt sammen på denne side og kun et klik væk.

Når IAA Mobility åbner dørene så bliver det med highlights fra ID.- familien og interviews med eksperter på E-mobilitet området. 

Konceptbilen ID. Life: E-mobilitet for fremtidens unge

På den internationale biludstilling IAA MOBILITY 2021 i München kan man med verdenspremieren på konceptbilen ID.LIFE få en forsmag på fremtidens e-mobilitet.

Vi løfter sløret for det nyeste medlem af ID. familien: konceptbilen ID. LIFE. Som din urbane hjælper tilbyder ID. LIFE e-mobilitet et rummeligt interiør og en unik mulighed for afslapning og underholdning. Den imponerer også med dens innovative brug af genbrugte materialer. Oplev ID. LIFE eksklusivt i den digitale version af IAA MOBILITY 2021!

Volkswagen lancerer ny website, der giver detaljeret indsigt i fremtidens mobilitet

Med et nyt website udvider Volkswagen Communications udvalget af emner, der tilbydes. Denne platform til historiefortællinger gør det muligt for medierne og andre interesserede at dykke dybt ned i mobilitetens fremtid, og den leverer omfattende information om den igangværende omstilling i Volkswagen inden for kerneområder for fremtidens mobilitet

--:--