2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Er du vores nye medarbejder?

Er du vores nye medarbejder?

Ambitiøse medarbejdere til ambitiøse biler.

Volkswagen står for innovation, teknologi og kvalitet. Det betyder, at vores biler ikke blot er en fornøjelse at køre, men også at arbejde med. Som servicetekniker hos Volkswagen arbejder du med nogle af branchens mest velkonstruerede biler, og du bliver udfordret hver dag.
Hvis du er klar til det, så læs mere her på sitet om mulighederne for ansættelse, oplæring og uddannelse hos Volkswagen. Vi vil gerne gøre det nemt at høre mere om mulighederne. Tryk på knappen ”Tag en snak med en Volkswagen-medarbejder” og vi sætter dig direkte i forbindelse med en Servicechef fra en Volkswagen Partner efter dit valg.

Om Volkswagen.

Volkswagen er Danmarks mest solgte bilmærke for 6. år i træk. Vi har 78 Volkswagen Partnere fordelt over hele landet, og hos hver enkelt af dem møder du serviceteknikere, der lever og ånder for deres fag. Med ikoniske biler som Beetle og Golf GTI kan meget få bilproducenter prale af at have skabt lige så mange legender på fire hjul som Volkswagen. I dag er vi lige så innovative og passionerede omkring design, udvikling og teknologi, som vi altid har været.

image

Sådan er det at arbejde hos Volkswagen.

Hos Volkswagen er arbejdet altid udfordrende og varierende, og derfor lægger vi vægt på løbende at uddanne dig til at følge med i den tekniske udvikling af bilerne. Ud over et stærkt uddannelsesprogram tilbyder vi en række attraktive individuelle muligheder, som blandt andet omfatter: 

 • Konkurrencedygtig løn
 • Præstationsbonus
 • Overarbejdsbetaling
 • Attraktiv pensionsordning
 • Varieret og afvekslende hverdag
 • Løbende relevant og kompetent videreuddannelse
image

Uddannelse og udvikling.

Vi er stolte af vores stærke uddannelsestilbud og vil klart fremhæve det som én af de største fordele ved at arbejde hos Volkswagen. Vi har en bred vifte af kurser og programmer, som vi tilpasser til dine ønsker, behov og kompetencer. Det kunne fx være:

 • Omfattende grunduddannelse, hvis du er ny servicetekniker.
 • Løbende kompetencekurser, så du altid er opdateret.
 • Mulighed for videreuddannelse og udvikling.
 • Kurser med fokus på tilpasning af dine kompetencer, hvis du kommer med erfaring fra et andet bilmærke eller andet værksted.
image

Semler Uddannelse.

Semler Uddannelse ligger i Brøndby, hvor importøren af Volkswagen i Danmark, Skandinavisk Motor Co har hovedkontor. Det er her de fleste af vores uddannelsesforløb foregår. Vores kompetente undervisere uddanner og udfordrer dig på dine årlige kursusdage og forløb, og du kan bl.a. forvente:

 • Op til 20 kursusdage om året.
 • Samarbejde med serviceteknikere fra hele landet.
 • Netværk/erfaringsdeling.
 • Undervisning af tekniske trænere, der er uddannet på Volkswagen-fabrikken i Tyskland.
image

Sådan kan din karriere udvikle sig.

Hvad enten du er elev, nyuddannet eller kommer med årevis erfaring, så sørger vi for at uddanne dig, så du kan udvikle dig. Hos Volkswagen lægger vi nemlig ikke bare vægt på at bygge dine kompetencer, men også din karriere. Derfor har vi forsøgt at illustrere, hvordan du kan udvikle dig hos Volkswagen. Kommer du med erfaring i forvejen, så starter du selvfølgelig længere fremme. 

image

Overfør din erfaring til os.

Hvis du er en erfaren servicetekniker med fx flere års arbejde hos en anden bilproducent, eller et andet værksted, har vi et træningsforløb, der opdaterer din viden, så den passer til al vores teknologi, systemer og værktøjer.

image

Kom hurtigt up-to-date.

Vi har udviklet et Fast Track-program, der er målrettet erfarne serviceteknikere, der allerede er blevet uddannet og oplært hos en anden bilproducent eller et andet værksted.
Fast Track-programmet bygger videre på din eksisterende erfaring og evner. Det betyder, at vi har forkortet den grundlæggende Volkswagen oplæring og kvalificering til et meget kortere forløb, så din udvikling kan ske hurtigt.

Ansøg nu.