2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Den nye Polo.

Den nye Polo

Privatleasing

Udstyr og design

Den nye Polo: pålidelig, sikker og sportslig. Med sit tydelige formsprog og elegante linjeføring opnås den perfekte balance mellem design og funktion. Den overbeviser med komfortable, sikre og moderne funktioner. Kort sagt: Polo giver dig lyst til at køre i den.

 • Eksteriør

  Udvis selvbevidsthed.

  Den nye Polo er sportslig og markant. Fronten har fået et mere dynamisk præg takket være den lange motorhjelm, og den virker bredere på grund af de vandrette linjer. Dens sportslige fremtoning, de kompakte mål og korte overhæng står for en høj grad af køreglæde.

  Se video
 • Interiør

  Mere plads til komfort.

  Til højdepunkterne i din Polos kabine hører ambientebelysningen(standard på Highline), sæderne med lændestøtte (standard på Polo GTI) samt de nye dekorindlæg. Derudover er din Polo vokset – det betyder mere lofthøjde og benplads for føreren, forsædepassageren og passagererne.

  Læs mere
 • Lygter

  Klar til så stor udstråling?

  Glæd dig til dette look: Den nye Polo præsenterer sig med LED-dagskørelys som standardudstyr og halogenforlygter, der giver den en enestående udstråling. Hvis du ønsker det, kan du løfte din Polos sportslige udseende yderligere med LED-forlygter og LED-baglygter (standard på Polo GTI).

  Læs mere
 • Fælge

  Det ser godt ud for dig: fælgprogrammet til Polo.

  Hvilke fælge, der giver din Polo det bedste udseende, afhænger af øjnene, der ser. Derfor tilbyder vi dig et attraktivt udvalg af stål- og letmetalfælge, med hvilke du kan give din Polo dit helt personlige præg.

  Læs mere

Infotainment.

Uanset om du skal telefonere under kørslen, har brug for aktuelle trafikinformationer, gerne vil guides frem til din destination af et navigationssystem eller blot vil lytte til din egen musik – din Polo byder på mange muligheder for at gøre brug af moderne teknik på en komfortabel og ukompliceret måde.

 • Radio

  Hvis du vil, kan du også bare høre radio.

  Du elsker musik på køreturen, men vil stadig gerne være helt opdateret og ikke give afkald på komfort i topklasse? Så vil du blive begejstret over radioen Composition Media.

  Læs mere
 • Navigation

  Kør kun omveje, der betaler sig.

  Ind imellem er den direkte vej ikke den bedste vej. Med navigationssystemet "Discover Media" med Car-Net-tilslutning som ekstraudstyr kan du undgå køer og opdage nye mål.

  Læs mere
 • Telefoni

  Letter kommunikationen for dig.

  Du kan bare tale løs. Men behold begge hænder på rattet. Den nye Polo giver desuden mulighed for Mobiltelefonforberedelse "Comfort", hvis du ønsker det.

  Læs mere
 • Car-Net

  Tilsluttet til alt det, der er vigtigt for dig.

  Med din smartphone er du næsten altid online. Hvorfor ikke også med din bil? Car-Net placerer Polo på datamotorvejen – og giver dig mange fordele. Snart kan du ikke længere undvære de mange informationstjenester.

  Læs mere

Assistentsystemer.

De intelligente førerassistentsystemer i din Polo bidrager til en øget kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Og selv om du måske ikke altid bemærker denne teknik, er det dog godt at vide, at den er der.

Komfort.

Du vil blive overrasket over, hvor behagelige køreturene i din nye Polo er. Takket være det komfortable udstyr sidder du bekvemt og skåner din ryg på lange køreture. Det ønskede rejseklima kan du indstille individuelt med klimaanlægget ”Climatronic” (ekstraudstyr).

 • Siddekomfort

  Komfortmæssigt bliver du ganske enkelt bare siddende.

  Uanset om det er lange køreture eller korte smutture – i din nye Polo sidder du altid komfortabelt. De standardmonterede ergonomiske sæder skåner din ryg under kørsel og er så komfortable, at du næsten kan glemme, at du sidder i bilen.

  Læs mere
 • Klimaanlæg “Climatronic”

  Sørg for et individuelt rejseklima.

  For varmt eller koldt eller et sted midt imellem? Det kan være vanskeligt at finde den rigtige temperatur. Særligt, hvis der er flere passagerer i bilen. Med 2-zoners klimaregulering som ekstraudstyr til din Polo hører disse diskussioner fortiden til.

  Læs mere
 • Panoramaskyde-/-vippetag

  Sol, vind og mere: Dette skydetag er åbent for det hele.

  Nyd de skønne udsigter: Takket være panoramaskyde-/-vippetaget (ekstraudstyr) har du åbent udsyn mod himlen og solskin og behagelig frisk luft strømmende ind i din Polo.

  Læs mere
 • Nøglefri betjening

  Åbn døren på magisk vis.

  Stig blot ind uden at tage nøglen i hånden. Med låse- og startsystemet ”Nøglefri betjening” (ekstraudstyr) er det nok, hvis du bare har nøglen med. Motoren starter du efterfølgende også uden nøgle, nemlig ved at trykke på en knap.

  Læs mere

Teknologi.

Den moderne motorteknik i din Polo er kendetegnet ved brændstoføkonomi, trækkraft og ydelse. Den perfekte kombination, hvis du gerne vil og ofte er på farten, men alligevel vil begrænse forbruget.

 • Motorer

  Få dobbelt så stor glæde af din bil.

  TSI-benzinmotorerne og TDI-dieselmotorerne er optimeret til en stor kraftudfoldelse og samtidig et lavt forbrug, og de vil begejstre dig.

  Læs mere
 • Køreprofil indstilling

  Den nye Polo tilpasser sig til din kørestil.

  Vil du helst køre økonomisk eller sportsligt? Eller lægger du mere vægt på komfort? Med køreprofil indstilling (ekstraudstyr) kan du tilpasse din bils køreegenskaber til din kørestil og til vej- og trafikforholdene.

  Læs mere
 • Start-stop-system

  Du genvinder energi ved opbremsning.

  At lade motoren køre, når du holder for rødt lys, bruger unødigt brændstof. Derfor afbryder start-stop-systemet motoren, så snart du fjerner foden fra koblingen. Under opbremsning føres den energi, der frigives, til batteriet og gemmes der.

  Læs mere

Individualisering.

Vælg dit design fra flere pakker, og konfigurer din Polo efter dine ønsker. Små detaljer bidrager til en stor karakter og gør din bil til en stilfuld ledsager.

Ny Polo. Nye muligheder.

Når den nye Polo triller ind i Danmark til november, så er det bl.a. med spændende nyt på designfronten. Glæd dig til et genkendeligt, men alligevel helt nyt ydre. Og til en markant mere rummelig kabine, som også har fået en stor opgradering.

Intelligent udstyr gør turen sjovere. Og mere behagelig.

Du vil hurtigt opdage, at den nye Polo har endnu mere at byde på end tidligere. Det gælder også standardudstyret, som nu omfatter bl.a. automatisk lygtetænding, Kørecomputer Plus, seks højtalere og Composition Media med 8’’ farveskærm med touchfunktion.

Vind den nye Polo i et år!

Vi holder Åbent Hus for den nye Polo i weekenden den 11. og 12. november. Men kan du ikke vente, så brug tiden på at spille Vent & Vind.

Den nye Polo i pressen.

image

Vær først med de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om den nye Polo, og vær blandt de allerførste til at høre om alt det nye.