2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Den nye Golf Variant.

Plads til bagage og meget mere.

Uanset hvilke planer du har, så er den forberedt på det hele og lige så fleksibel som dig. Golf Variant giver dig masser af plads, et dynamisk design, en sportslig motor og en lang række førerassistentsystemer.

Udstyr og design

Designet af den nye Golf Variant er sportsligt, elegant og dynamisk fra alle sider. Fra den markante front til den imponerende bagende – en vaskeægte iøjnefaldende model.

Effektivitet

Motorerne til den nye Golf Variant er perfekte til dem, som godt kan lide at køre og kører mange kilometer, og som også godt kan lide at begrænse deres brændstofforbrug: avanceret teknologi for effektivitet og dynamisk kraftoverføring.

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller du bare ønsker at lytte til din egen musik, så byder din Golf Variant på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Golf Variant giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Golf Variant. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

Udstyrsvarianter

  • Golf Trendline har en meget stærk karakter og et sofistikeret interiørdesign.

    7 airbags - Precrash: vinduer lukkes, seler strammes, bremser forberedes før ulykke - LED kørelys samt LED baglygter i 2D - Handskerum med lys og køling - Læderrat, gearknop i læder - Aircondition Climatic - Fartpilot - Composition Media: 8" farve-touchscreen - Sædevarme foran og opvarmede sprinklerdyser – Træthedsregistrering - Kørecomputer og dækkontrolsystem - Hjul 15" stål

  • Golf Comfortline har meget at tilbyde, og med sine eksklusive detaljer betoner den sine luksuriøse sider.

    Det samme som Trendline, derudover: Bagsæderyglæn, nedklappeligt (asymmetrisk delt) med armlæn - Aflæggerum i midterkonsol og loft med afdækning - Tågeforlygter m. kurvelys - Chrom-detaljer: lyskontakt, læselamper / rude- og spejlbetjening - Midterarmlæn for og bag – Multifunktionslæderrat - Aircondition Climatronic - Fartpilot, adaptiv - 12 volt stik i bagagerum - Hjul 15" letmetal

  • Golf Highline er helt efter din smag. Indvendigt og udvendigt har den alt, hvad du har brug for – og så lidt til.

    Det samme som Trendline, derudover: Tonede ruder - Sænket undervogn - Tågeforlygter m. kurvelys - Midterarmlæn for og bag – Multifunktionslæderrat - Aircondition Climatronic - Måtter for og bag - Fartpilot, adaptiv - 12 volt stik i bagagerum - Lys- og synpakke: aut. nedbl. bakspejl, regnsensor, tunnellys, come/leave home - Hjul 17" letmetal