2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Den nye Polo.  Værd af vente på.

Den nye Polo. Værd af vente på.

Glæd dig til mere af det hele.

Sjette generation af Polo er på vej, og der er meget at se frem til. Både størrelse, kørekomfort og teknologi har fået et løft, og så er der godt nyt på designfronten til alle, der elsker et personligt udtryk. Glæd dig til november, når den nye Polo er på gaden. I mellemtiden kan du nederst på siden tilmelde dig vores nyhedsbrev om den nye Polo - så holder vi dig opdateret. Den nye Polo fås fra kr. 159.990,- ekskl. levering.

Ny Polo. Nye muligheder.

Når den nye Polo triller ind i Danmark til efteråret, så er det bl.a. med spændende nyt på designfronten. Glæd dig til et genkendeligt, men alligevel helt nyt ydre. Og til en markant mere rummelig kabine, som også har fået en stor opgradering.

Intelligent udstyr gør turen sjovere. Og mere behagelig.

Du vil hurtigt opdage, at den nye Polo har endnu mere at byde på end tidligere. Det gælder også standardudstyret, som nu omfatter bl.a. automatisk lygtetænding, Kørecomputer Plus, seks højtalere og Composition Media med 8’’ farveskærm med touchfunktion.

Den nye Polo i pressen.

Reserver din nye bil.

  • Bliv blandt de første til at købe den nye Polo.

    Vi modtager kun et begrænset antal Polo i 2017, og derfor har vi gjort det muligt for dig at blive blandt de første til at købe vores populære bil.

    Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig på vores reservationsside. Det er gratis, og du kan til enhver tid annullere din reservation igen.

    Reserver din Polo
image

Vær først med de seneste nyheder.

Sjette generation af vores populære Polo lanceres til november og vi lover, at den igen kommer til at sætte nye standarder for klassen. Mens du venter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev om Polo, og dermed være blandt de allerførste til at høre om alt det nye.