2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Form følger fascination

Med den nye Arteon præsenterer Volkswagen en bil, der med sin stærke og elegante personlighed altid giver lidt ekstra.

Design.

En aerodynamisk silhuet, rammeløse sideruder, et markant design af bagenden – den nye Arteon begejstrer ikke kun ved første blik. Og i R-Line-udstyrsvarianten får du endnu flere udvendige highlights, som understreger bilens dynamik.

 • Eksteriør

  Blikfang. Fra alle vinkler.

  Bilens langstrakte silhuet med lang akselafstand giver et umiskendeligt sidedesign – og fremragende komfort på alle pladser. Et særligt iøjnefaldende element er de rammeløse sideruder, der som et klassisk fastback-kendetegn giver et præg af eksklusiv elegance.

 • Bag fra

  Et bevægende lysdesign.

  De moderne baglygter med LED-teknologi giver den nye Arteon et stærkt udtryk og en usædvanlig dynamik. Deres flydende lysbevægelse vækker opsigt og øger dermed sikkerheden.

 • Arteon-modelbetegnelse

  Arteon-modelbetegnelse

  Også på bagenden kan man se, hvad den har at byde på: Arteon-modelbetegnelsen tiltrækker sig opmærksomhed og efterlader et indtryk over hele linjen.

Komfort.

De komfortable features er lige så imponerende som den nye Arteon selv. De gør alle køreture til en enestående oplevelse, som vil fascinere alle din sanser.

 • Interiør

  Design, som kan mærkes.

  I den nye Arteon R-Line kan du opleve et cockpit, som både begejstrer rent optisk og med berøringsvenlige materialer. Eksempelvis med multifunktionssportsrattet i læder med R-Line-logo og særlige syninger samt dekorindlæggene i aluminium i designet ”Silver Rise” (ekstraudstyr). Topkomfortsæderne i (ekstraudstyr) læder af typen Nappa med indersiden af sædernes sidestykker i ”Carbon Style” med særlige syninger og kantbånd samt broderet R-Line-logo i forsæderne indbyder dig til at nyde alle køreture med alle sanserne.

 • ergoComfort sæder

  Ankomst. Stadig med en skøn følelse.

  Læn dig tilbage, og glæd dig over et førsteklasses interiør med eksklusive materialer og komfort på højeste niveau. Det sørger de særligt rygskånende 14-vejs ergoComfort-sæder (ekstraudstyr) i læder af typen Nappa i farverne Mistral Grå og Raven Grå for.

 • Multifunktionsrat og Active Info Display.

  Så behageligt kan informationer føles.

  Med det elopvarmede multifunktionsrat (Ekstraudstyr) i læder kan du ikke kun styre din nye Arteon, men også alle for dig relevante informationer under kørslen. Derudover kan du på det innovative Active Info Display (Standard på R-Line) se det hele direkte i synsfeltet: fra omdrejningstæller, speedometer og kilometertæller og til detaljerede køredata eller den optiske visning fra dine førerassistentsystemer.

 • Easy Open

  Du kan rejse med lethed i bagagen.

  Med den nye Arteon begynder en afslappet rejse allerede før, du kører afsted. Bagagerummet med en volumen på 563 l, som er stort for en fastback, har også tilstrækkelig med plads til din bagage til ferieturen. Og takket være Easy Open funktion (Ekstraudstyr) er en lille bevægelse med foden under bilens bagende nok til, at den elektriske bagklap åbner. Med den tidsforskudte elektriske lukning lukkes bagklappen igen med et tryk på en knap, så du kan læsse ind og ud på komfortabel vis.

 • Panoramavippe-/skydetag og ambientebelysning.

  Sæt dig ind, og nyd det i fulde drag.

  Med den nye Arteon er du sikker på at tiltrække alle blikke. Også dem gennem panoramavippe-/skydetaget, som er omgivet af ambientebelysningen. Den får enhver himmel til at skinne lyst og giver et behageligt lys i kabinen.
  Det elegante panoramavippe-/skydetag med ambientebelysning består af et glaselement, som er udstyret med en elektrisk hæve- og skydefunktion. Det giver både et eksklusivt udvendigt look og en fabelagtig udsigt. Derudover giver lysindfaldet en rummelig pladsfornemmelse.

Assistentsystemer.

Masser af opmærksomhed: Den nye Arteon imponerer både med et premium design og med køreglæde. For den er med helt fremme, når det gælder de nyeste førerassistentsystemer.

 • Park Assist

  Udvid dine muligheder.

  Den nye Arteon gør allerede parkering meget lettere for dig ved hjælp af den standardmonterede parkeringssensorer. Derudover kan du tilvælge parkeringsassistenten Park Assist (ekstraudstyr). Den beregner inden for de systemmæssige grænser, om din Arteon kan være i en bestemt parkeringsbås. Du skal sørge for at give gas og betjene koblings- og bremsepedalen, mens Park Assist automatisk styrer ind i parallelle og tværgående parkeringsbåse – og ud igen.

 • Dynamisk kurvelyset

  Lysets kurver.

  Som ekstraudstyr kan kurvelyset udstyres med en forudseende aktivering. I forbindelse med et navigationssystem (ligeledes ekstraudstyr) kan man opnå en tidsgevinst på op til 2 sek. i forhold til det dynamiske kurvelys – på grundlag af ratudslaget og navigationsdataene.

 • Dynamisk Light Assist

  Oplysende på alle måder.

  Som ekstraudstyr fås også den dynamiske fjernlysregulering Dynamic Light Assist, som fra en hastighed på 60 km/h kan tænde fjernlyset automatisk ved hjælp af et kamera og registrere forankørende og modkørende køretøjer og derefter afblænde dem. Et kamera ved bakspejlet registrerer informationerne om andre trafikanter og gadebelysningen.

 • Emergency Assist

  Din hjælper, hvis uheldet skulle være ude.

  Emergency Assist (ekstraudstyr) overtager styringen af bilen i medicinske nødstilfælde. Den bliver aktiv, hvis systemet ikke registrerer nogen aktivitet fra førerens side – altså hvis der ikke styres, accelereres og bremses – og føreren ikke reagerer på en deraf følgende advarsel. Herefter forsøger systemet ved hjælp af bremseryk, akustiske advarsler, havariblink og zigzagkørsel i vognbanen at genaktivere føreren samt at advare passagerer og øvrige trafikanter. Hvis styringen stadig ikke overtages, bliver bilen ved hjælp af vognbaneskiftassistenten Side Assist guidet ind i højre vognbane og bragt til standsning på en kontrolleret måde. På den måde kan en ulykke forhindres inden for de systemmæssige grænser.

Infotainment.

Du kan nyde godt af førsteklasses kommunikations- og navigationsmuligheder og lade dig begejstre af premium soundsystemet fra Dynaudio (ekstraudstyr) i den nye Arteon.

 • Imponerende lyd

  Tag på rejse i universer af lyd.

  Du vil ikke tro dine egne ører. Oplev førsteklasses lyd med radioen Composition Media, premium-soundsystemet DYNAUDIO Confidence (ekstraudstyr) og DAB+ (ligeledes ekstraudstyr).
  Lyder fremragende: Den nye Arteon er som standard udstyret med radioen Composition Media, med 8” stor touchscreen. Dertil hører otte højttalere samt FM-radiomodtagelse og en cd-afspiller, der også kan afspille musik i mp3-, aac- og wma-format. Desuden byder en sd-kortlæser samt AUX-IN- og USB-interfaces på ekstra tilslutningsmuligheder. Du kan koble din mobiltelefon op på komfortabel vis via en Bluetooth-opkobling. Systemet er udstyret med den meget anvendelige nærhedsensor: Hvis du nærmer dig et betjeningsfelt i displayet med en finger, bliver feltet forstørret. På den måde bliver betjeningen nemmere og mere sikker.
  I din Arteon kan du som ekstraudstyr nyde den digitale radiomodtagelse DAB+. Dermed kan du modtage endnu mere aktuelle trafikmeldinger, et alsidig udvalg af radiostationer, musik, vejr og meget mere. Du kan endda få vist grafikker som fx bykort eller animationer.
  Soundsystemet DYNAUDIO Confidence (ekstraudstyr), der er afstemt præcist efter kabinen, med surroundsound, 12 højttalere inklusive centerhøjttaler og subwoofer samt en samlet effekt på 700 W sørger for en fantastisk lydoplevelse og optimal og individualiserbar lyd for alle personer i bilen.

 • Navigation

  Så komfortabel kan navigation være.

  Navigationssystemet Discover Media (ekstraudstyr) understøtter dig i den nye Arteon med at finde den bedste vej frem til destinationen. Takket være den integrerede Bluetooth-teknologi bliver det også langt mere komfortabelt at telefonere håndfrit. Desuden er Discover Media udstyret med en touchscreen for enkel betjening, en cd-afspiller, en Apple-kompatibel USB-port samt to sd-kortlæsere til afspilning af mp3- og wma-filer. Hvis du ønsker endnu mere: Navigationssystemet Discover Pro, der ligeledes fås som ekstraudstyr, er infotainmentsystemet for dem, der kræver lidt mere. Det omfatter en 9,2” stor touchscreen, en overskuelig kortvisning i 3D og en intern flash-hukommelse.

 • Telefon

  Med begge hænder på rattet kan du telefonere mere sikkert.

  Gå ikke glip af nogen samtaler, og vær samtidig fuldt koncentreret om trafikken. De forskellige telefoninterfaces (ekstraudstyr) sørger for komfortabel telefonering under kørslen. Takket være en digital stemmeprocessor, en kvalitetsmikrofon i loftbeklædningen og bilens højttalere byder de på en ekstra høj samtalekvalitet. Selv når netdækningen er kritisk, er modtagelsen optimal på grund af tilslutningen til bilens udvendige antenne. For at din opmærksomhed ikke bliver afledt under kørslen, kan du foretage opkald eller få oplæst sms'er ved hjælp af stemmebetjening. Via en Bluetooth-forbindelse kan du afspille musik fra din smartphone på soundsystemet i din Arteon.
  I Comfort-udgaven forbindes din mobiltelefon med den udvendige antenne via en induktiv antennetilslutning i midterarmlænet. Der ligger mobiltelefonen trygt og godt, og du behøver ikke at købe en ekstra mobiltelefonholder. Med Premium-varianten kan du overføre telefonsamtaler, som er påbegyndt uden for bilen, til den håndfri betjening via Bluetooth® – under forudsætning af at din smartphone er Bluetooth®-kompatibel og udstyret med remote SIM Access Profile (rSAP).
  Betjeningen foregår via stemmebetjening, ved hjælp af multifunktionsrattet eller via infotainmentsystemet (understøtter ikke Dansk tale). Som alternativ kan du også sætte et ekstra SIM-kort med dataforbindelse i kortlæseren til dit infotainmentsystem. Og det integrerede Wi-Fi-hotspot giver dig og dine passagerer mulighed for at gå på internettet under kørslen.

 • Head-up-Display

  Altid fokus på en sikker køreoplevelse.

  Head-up-displayet (Ekstraudstyr) viser kørselsinformationer umiddelbart i dit synsfelt. Hastigheden, vejskilte, aktivitet fra assistentsystemerne samt advarsler og navigationsanvisninger vises direkte på det eksklusive display foran forruden.