Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Vilkår for anvendelse.

Vilkår for anvendelse af Skandinavisk Motor Co. A/S’s internetsider.

Ophavsret:

Skandinavisk Motor Co. A/S har ophavsretten til alt materiale på volkswagen.dk

Materialet på volkswagen.dk må ikke kopieres eller gengives med undtagelse af det, som er nødvendigt for at se materialet on-line. Uanset ovenstående kan De udskrive hele sider fra hjemmesiden til personligt brug. Billeder og logoer må ikke bruges på andre sites eller andre steder, uden man på forhånd har indhentet skriftligt tilsagn fra Skandinavisk Motor Co. A/S.

Link til hjemmesiden/Dybe links:

Såfremt der skal linkes til nogle af Skandinavisk Motor Co. A/S's internetsider, skal vore sites åbnes i et nyt browser vindue. Der skal dog foreligge skriftlig accept fra Skandinavisk Motor Co. A/S, før der må linkes til volkswagen.dk. Det er ikke tilladt at lave dybe links, der ikke klart tilkendegiver vore sites udtryk og identitet.

Volkswagen.dk’s informationsnøjagtighed, herunder også tredjeparts informationsansvar:

Skandinavisk Motor Co. A/S vil bestræbe sig på, at indholdet af volkswagen.dk er nøjagtigt og altid opdateret. Der kan dog ske trykfejl eller ændringer. Derfor skal de viste informationer betragtes som VEJLEDENDE. Vi forbeholder os til enhver tid ret til at ændre priser, udstyr og produktspecifikationer.

De steder på Skandinavisk Motor Co. A/S's internetsider, hvor der fremkommer tredjeparts informationer, vil det være det navngivne firma, der vil være ansvarlig for informationerne indenfor det givne område.

Beskyttelse af besøgendes personlige data:

Vi respekterer enhver oplysning af personlig karakter og vil behandle den konfidentielt. Brug af personlige data vil kun ske med personens egen accept. Data vil udelukkende blive brugt i forbindelse med internetsider under Skandinavisk Motor Co. A/S’s ansvar.