Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Stationcar – En personbil med plads til det hele

En stationcar er det danske navn for en personbil med bagklap eller en bagdør, et rummeligt bagagerum samt plads til fem passagerer. På engelsk kalder man det gerne en station wagon eller en estate car, men navnet ændrer ikke ved bilens utrolige rummelighed.

Bilen er særdeles udbredt herhjemme, og det er der mange gode grunde til. Med en stor stationcar får du plads til det hele og lidt til.

En stationcar og en variant

Hos Volkswagen kalder vi en stationcar for en variant. Navnet ændre dog ikke ved, at det er en yderst praktisk bil, som er nemt tilgængelig fra alle fem døre med indkøbsposer, sportstasker osv. Om man kalder det en variant eller en stationcar, så er de hos Volkswagen designet med en lav læssehøjde og en høj bagklapsåbning, der gør indlæsning af alt fra flyttekasser til barnevogne nemt og hurtigt.
 

Hvorfor skal du vælge en stationcar?

Først og fremmest er det en rummelig bil med plads til det meste. Alle vores modeller har god bagageplads, og vores storsælgende Passat Variant har et bagagerum på hele 650 l som standard. Slår du bagsæderne ned, får du plads til imponerende 1780 l.

En stationcar møder krav og behov fra mange forskellige typer af bilkøbere. Den er særlig populær blandt familier med børn, men har du af andre grunde behov for en rummelig bil til professionelle eller private gøremål, er stationcaren også det fornuftige valg.

Stationcaren udmærker sig også ved at have god plads på bagsædet, så både passagerer og fører kan køre komfortabelt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Alle vores stationcars kommer med den nyeste teknologi og det revolutionerende Blue Motion, der giver en markant brændstofbesparelse.
 

Stationscar og trækkapacitet

Du kan få Volkswagens stationcar-modeller i mange udstyrsvarianter og motorstørrelser, hvilket betyder, at du kan vælge imellem helt forskellige trækevner.

Passat Variant kan trække helt op til 2200 kg., hvilket giver mulighed for en ret stor trailer på din anhænger.

Golf Variant kan komme til at trække helt op til 1800 kg., mens den med 4 Motion kan trække helt op til 2.000 kg.

Kontakt din nærmeste forhandler og hør nærmere om den model, der passer til dig.
 

Den bedste stationcar

Der findes mange gode bud på den helt rigtige Volkswagen stationcar, men det afhænger helt og holdent af dine præferencer.  

Den nye Golf Variant – En stationcar til dig, der værdsætter design, praktik og køreglæde

Vores populære Golf findes selvfølgelig også som stationcar under navnet Golf Variant. Vores designere og ingeniører har bibeholdt de klassiske træk og den store motorkraft, der har gjort Golfen så populær, og tilføjet et stort bagagerum på 605 l. Og lægges bagsæderne ned, så er bagagerumsvolumen på ikke mindre end 1620 l. Læs mere her og book en prøvetur med den nye Golf stationcar.
 

Den nye Passat Variant – En stationcar til dig, der sætter pris på æstetik, elegance og komfort

Passaten er storebror til Golf Variant, hvilket betyder en række ligheder. Dog er der ingen tvivl om, at Passaten stadig er storebror, og dermed også er et nummer større at sætte sig til rette i. Bagagevolumen i den nye Passat er således på 650 l., og lægges bagsæderne ned, så er der en imponerende plads på 1780 l.

Passat er en yderst rummelig bil, hvorfor den af gode grunde også er gået hen og blevet lidt af en klassiker hos de danske bilejere. Det samme gør sig gældende for stationcarudgaven, Passat Variant. Stationcaren har en imponerende og effektiv motor, der tager dig langt på literen, og så er du tilmed garanteret god plads på både for- og bagsæder. Bestil en prøvetur i Passat Variant.
 

Gå på opdagelse i Passat Variant
Start rundvisningen
Gå på opdagelse i Golf Variant
Start rundvisnigen
Passat som stationcar
Se alle udstyrsvarianterne
Golf som stationcar
Se alle udstyrsvarianterne
Klar til en prøvetur i din nye stationcar?
Find din nærmeste forhandler