Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

volkswagen polo blue motion exterior side

Hvad er privatleasing?

Leasing kan være et alternativ til bilkøb; Du får styr på din økonomi med et unikt overblik over dine faste månedlige udgifter. Så hvis du sætter pris på friheden til at skifte din bil ud, inden den bliver gammel, er leasing vejen frem. Privatleasing er til dig, der elsker duften af ny bil, sætter pris på fleksibilitet og ønsker en fast månedlig ydelse.  

Hvorfor skal du lease en ny bil?

Med Volkswagen privatleasing får du unik adgang til de bedste biler til en fast månedlig ydelse. Alle vores leasingaftaler er inkl. service- og reparationsaftaler, så er der en bekymring mindre i hverdagen. En leasingaftale løber typisk over 36 måneder, hvorefter du frit kan lave en ny aftale. Med Volkswagen leasing får du billeasing med lav udbetaling og leasingydelser.
Se alle vores modeller her

Har du behov for ekstra tryghed, når du afleverer bilen, har du selvfølgelig også mulighed for at vælge en afleveringskasko og en forsikring. Har du spørgsmål til privatleasing, kan du tage en uforpligtende snak med vores eksperter, der sidder klar alle hverdage. Kontakt dem her og bliv ringet op hurtigst muligt.

 

Hvilken bil skal du lease?

Vi har leasingaftaler i alle prislejer, så du altid kan finde en model, der passer til din økonomi. Er du på udkig efter en stationcar, er Passat Variant et rigtig godt bud på en stor eksklusiv bil, hvor du får kraftig motorkraft og luksus for pengene. Tag et kig på vores prisliste og find en leasingaftale, der passer dig og din økonomi.

Bestil en prøvetur hos en af vores mange forhandlere.

Privatleasing af den nye Touran
Se priserne her
volkswagen polo exterior side blue
Privatleasíng af Polo
Se priserne her
Hvilken bil har du behov for?
Se alle vores leasingbiler her