Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Hvad er en MPV?

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Og som navnet indikerer, så er det en model, der omfavner de fleste formål.

MPV modellerne er noget højere end øvrige biler, hvilket betyder, at man i selve kabinen sidder højere og dermed har bedre udsyn på vejen. Den forhøjede sædeposition giver dig også et bedre overblik i trafikken. MPV’erne har også et stort bagagerum, men den betydelige forskel findes på bagsæderne, hvor MPV’en giver bagsædepassagerne rigtig god plads.

Volkswagens MPV modeller omfatter Sharan og Touran, hvor du og dine medpassagerer får god benplads og en unik komfort.  

Hvad må bilen trække?

Touran og Sharan er som MPV modeller biler i en størrelse, hvor du får en rummelig bil kombineret med en god trækkapacitet. Den nye Touran har en trækkapacitet på op til 2000 kg., mens Sharanen fås med en trækkapacitet på helt op til 2200 kg., hvilket gør dem i stand til at trække de fleste udfordringer på krogen. Det betyder, at Volkswagens MPV’ere er i stand til trække de fleste hestetrailere med to store heste samt de fleste campingvogne.  

MPV til de fleste formål

Som navnets forkortelse også antyder, Multi-Purpose Vehicle, så er Volkswagens MPV biler til de fleste formål. Et af de særlige kendetegn ved MPV modellerne er deres fantastiske rummelighed, hvor den nye Touran og Sharan som standard er udstyret med syv sæder. Det er naturligvis muligt at lægge sæderne ned og udnytte det store bagagerum. Volkswagen MPV modeller spænder således bredt i forhold til, om du har mange passagerer med, eller om det er udstyr, som skal transporteres. Med de nedlagte bagsæder i MPV’erne er der god plads til at fylde dem op med dykkerudstyr, golftasker, rideudstyr eller noget helt fjerde.  

Volkswagens MPV praktisk i sporty design

En bil skal gerne være mere end praktisk, den må også gerne være stilfuld, og derfor er Touran og Sharan bestemt i en klasse for sig. Det strømlinede look kombinerer det praktiske med det klassiske, så det ikke behøver at være på bekostning af udseendet at have en rummelig bil. MPV’erne fås i forskellige udstyrsvarianter, se udstyrsvarianterne til Sharan og udstyrsvarianterne til Touran ligesom de også fås i forskellige motorstørrelser således, at de kan tilpasses din families behov. Se alle priserne på de forskellige motorer for Sharan og Touran.  

MPV – et andet ord for plads

MPV’erne er kendetegnet ved at give rigtig meget plads. Den er således som familiebil, udstyrsbil, sportsbil eller noget helt fjerde en bil med rigtig meget plads. Pladsen i Volkswagen MPV modeller handler nemlig ikke kun om at have plads til småbørnsfolket, men også om at der er plads til de større størrelser med lange ben. Begge Volkswagens MPV modeller fås som standard med syv sæder. 

Kontakt din nærmeste Volkswagen forhandler.

Gå på opdagelse i den nye Touran
Start rundvisningen
Gå på opdagelse i den nye Sharan
Start rundvisningen
Den nye Touran fås i flere udstyrsvarianter
Se alle udstyrsvarianterne
Den nye Sharan fås i flere udstyrsvarianter
Se alle udstyrsvarianterne