Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Hvilken firmabil skal I vælge?

Volkswagen biler er yderst populære, når der skal vælges firmabil, og det er der mange gode grunde til. Vi har gode priser på de bedste firmabiler, og vi giver dig et utal af valgmuligheder.
Du kan finde alle Volkswagen modeller, der er til rådighed på baggrund af dit beskatningsgrundlag. Når du får en firmabil, får du mulighed for en lang række tilvalg og ekstraudstyr. Oplev Volkswagen luksuriøse firmabiler med innovative sikkerhedssystemer og et strømlinet design.
 

Hvad er beskatningsgrundlaget på firmabiler?

En firmabil er en bil, som din arbejdsgiver stiller til rådighed, og som du også har mulighed for at køre i til private formål. Såfremt din arbejdsplads stiller en firmabil til rådighed, udregner man et beskatningsgrundlag på baggrund af bilens anskaffelsespris. Dit beskatningsgrundlag er altså det beløb, som du skal betale skat af.
Beskatningsgrundlaget er på minimum 160.000 kr. uanset bilens værdi. Når du betaler skat af fri bil, kan du eller familiens andre medlemmer bruge bilen ubegrænset.
 

Hvordan fungerer en firmabilsaftale i praksis?

Der er mange økonomiske fordele ved at vælge en firmabil. Du betaler et miljøtillæg, samt skat af 25 % af bilens værdi, op til 300.000 kr. Er bilen mere end 300.000 kr. værd, betaler du 20 % af beløbet, der overstiger 300.000 kr. Det fungerer på den måde, at din skattepligtige indkomst øges med bilens månedlige pris, og det er således det beløb, du betaler skat af. Firmabilskat skal først betales fra den måned, du har din nye bil til rådighed.  

Den nye Passat Variant som firmabil
Se beskatningspriserne her
Den nye Passat som firmabil
Se beskatningspriserne her
Golf Variant som firmabil
Se beskatningspriserne her
Golf Sportsvan som firmabil
Se beskatningspriserne her