Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Hvilken bil passer til dine behov?
Læs mere om vores forskellige modeller nedenfor.

Microbiler
Navnet på en microbil beskriver den rigtig godt. De er små og nemme at parkere, samtidigt med, at de både har et lavt brændstofforbrug og CO2-emission. Hos Volkswagen forstår vi, hvad der gør mikrobiler så populære. 

Hatchback
Hatchback er en betegnelse, der kendetegner biler med en skrå bagklap, der går fra tagkant og ned. Det er en yderst populær karrosseritype.

Familiebiler
Familiebilen er, som navnet antyder, en bil for hele familien, hvorfor den også går under betegnelsen børnebil. Men ikke to familier er ens, og derfor er det vigtigt, at du vælger den model, der imødekommer netop dine behov.

Stationcar
En stationcar er det danske navn for en personbil med bagklap eller en bagdør, et rummeligt bagagerum samt plads til fem passagerer. 

MPV (Multi-Purpose Vehicle)
MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Og som navnet indikerer, så er det en model, der omfavner de fleste formål. MPV modellerne er noget højere end øvrige biler, hvilket betyder, at man i selve kabinen sidder højere og dermed har bedre udsyn på vejen.

SUV (Sport Utility Vehicle)
SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og det er bestemt en sporty yderst anvendelig bil til de fleste formål. SUV’en minder om en stationcar, men har typisk et større karosseri, kombineret med en noget kraftigere trækkraft.

Firmabil
Der kan være mange fordele ved at vælge en firmabil, men det er ikke altid nemt at gennemskue. Vi klæder dig på til at finde den bedste firmabil.

Privatleasing
Leasing kan være et alternativ til bilkøb; Du får styr på din økonomi med et unikt overblik over dine faste månedlige udgifter. Så hvis du sætter pris på friheden til at skifte din bil ud, inden den bliver gammel, er leasing vejen frem.

Luk
Luk