Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Kampagner fra Volkswagen

Lav rente på den nye up! gør din handel ekstra god
Vil du finansiere din nye Volkswagen up! hos os? Nu kan du nemlig finansiere for blot 1,45 % i variabel rente. Du skal slå til senest den 11. september 2016 for at få glæde af den lave rente.

Golf Allstar med 16" letmetal fælge, multifunktionsrat i læder, fuldautomatisk aircondition, og touchscreen i farver med App-connect. Den slags lækkerier burde koste ekstra. Men med Golf Allstar får du det på husets regning. Du skal blot tage stilling til, om du vil have den som Golf eller som Variant.

Volkswagen Privatleasing
Vælger du at lease dig en Volkswagen, så kender du prisen. Vi kan nu tilbyde dig Polo og Golf med en særlig lav udbetaling.

Passat PLUS er et udvidet modelprogram, der giver dig mere udstyr. Passat Comfortline PLUS og Passat Highline PLUS giver dig alt udstyret fra hhv. en Comfortline og en Highline PLUS meget mere udstyr. Det gør at Passat PLUS står knivskarpt. - det gælder også prisen. Passat PLUS fås fra kr. 385.297,-

Kom og oplev den nye sporty og lækre Touran, den praktisk og rummelige Caddy og den smarte og optimerede Golf Varaint. De har det til fælles at være ideelle som familiebiler. Mød dem hos din nærmeste forhandler.