Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Kampagner fra Volkswagen

Golf Allstar med 16" letmetal fælge, multifunktionsrat i læder, fuldautomatisk aircondition, og touchscreen i farver med App-connect. Den slags lækkerier burde koste ekstra. Men med Golf Allstar får du det på husets regning. Du skal blot tage stilling til, om du vil have den som Golf eller som Variant.

Der er kælet for i take up! som stadard får du navigation, elruder foran, bluetooth og City Emergency Brake. Den bruger et minimum af brændstof og er så kompakt, at den kan parkere på de pladser, de fleste andre må køre forbi. Men samtidig har den en stor bils komfort, ydelse og sikkerhed!

style up! sætter standarden for biler i sin størrelse med udstyr som City Emergency Brake og maps + more. I den særlige style up! får du endda ekstraudstyr som læderrat, sædevarme og 15" alufælge med i prisen.

Volkswagen Privatleasing
Vælger du at lease dig en Volkswagen, så kender du prisen. Vi kan nu tilbyde dig Polo og Golf med en særlig lav udbetaling.

Passat PLUS er et udvidet modelprogram, der giver dig mere udstyr. Passat Comfortline PLUS og Passat Highline PLUS giver dig alt udstyret fra hhv. en Comfortline og en Highline PLUS meget mere udstyr. Det gør at Passat PLUS står knivskarpt. - det gælder også prisen. Passat PLUS fås fra kr. 385.297,-

Kom og oplev den nye sporty og lækre Touran, den praktisk og rummelige Caddy og den smarte og optimerede Golf Varaint. De har det til fælles at være ideelle som familiebiler. Mød dem hos din nærmeste forhandler.