Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Kampagner fra Volkswagen

Nu kan du privatlease den nye up! inkl. metallak og DK-Pakke for en lav månedlig ydelse. Med DK-Pakke får du Multifunktionslæderrat og Klimaanlæg, Climatronic.

Volkswagen Privatleasing
Vores plug-in hybrid: Passat GTE og Passat GTE Variant kan privatleases. Find privatleasing priser på dem og mange andre modeller.

Golf Allstar med 16" letmetal fælge, multifunktionsrat i læder, fuldautomatisk aircondition, og touchscreen i farver med App-connect. Den slags lækkerier burde koste ekstra. Men med Golf Allstar får du det på husets regning. Du skal blot tage stilling til, om du vil have den som Golf eller som Variant.

Passat PLUS er et udvidet modelprogram, der giver dig mere udstyr. Passat Comfortline PLUS og Passat Highline PLUS giver dig alt udstyret fra hhv. en Comfortline og en Highline PLUS meget mere udstyr. Det gør at Passat PLUS står knivskarpt. - det gælder også prisen. 

Kom og oplev den sporty og lækre Touran, den praktisk og rummelige Caddy og den smarte og optimerede Golf Varaint. De har det til fælles at være ideelle som familiebiler. Mød dem hos din nærmeste forhandler.